Menu
 
PRESENTACIÓ REVISTA SIGNE, NOVENA EDICIÓ
28 d'abril de 2022
Com cada any tenim el plaer de presentar la nova edició de la revista Signe, i ja en van nou edicions.
Enguany la presentació de la novena edició es farà fora del nostre centre, al saló d’actes de la Fundació Mutua Levante, el dimecres 4 de maig a les 19 hores. Agraïm a aquesta fundació la seua col·laboració i amabilitat en posar a la nostra disposició les seues magnífiques instal·lacions.
La presentació correrà a càrrec (per ordre d’intervenció) de la persona representant del patronat Fundación Mutua Levante, Pilar Blasco (directora de l’EASD Alcoi), Rafa Calbo (director i coordinador de la revista) i Lide Alonso (alumna integrant de l’equip de la guia d’estil).
Encara que en altres edicions la revista s’ha presentat en escoles com l’EASD d’Alacant o l’EASD de Castelló, és la primera vegada que es fa en un àmbit privat. Pensem que la revista ha tingut sempre vocació de transcendir l’àmbit exclusivament acadèmic i ser un mitjà d’encontre i comunicació a nivell intern i extern de les inquietuds creatives de l’alumnat i professorat de l’EASD Alcoi en el context del disseny, projectes, activitats, així com del pensament i de la pròpia filosofia de l’escola.

Les imatges que a continuació s´adjunten, corresponen al procés de treball realitzat pel nostre alumnat de 4t curs del grau de Disseny Gràfic i d’Il·lustració Aplicada, des de l’assignatura optativa “Signe”, dirigida pel professor Rafa Calbo.

Neus Úbeda aprofundeix en el procés de Signe 9 al podcast de l’EASD Alcoi.
Enllaços: SPOTIFY i IVOOX.
Fotografia de Miranda Úbeda.
Gràfic
“Viatge a la cultura massai”, William Kikanae
Producte
Actiu Academy
Fotografia
Sofía Moro: taller i conferència
Interiorisme
Primeres Jornades d’Interiors, Campus ISEACV
Fotografia
Presentació del llibre “Wuhan Before Wuhan”