Menu
 
“Producció per a projectes d’animació”, per Belli Ramírez, cap de producció en Pocoyó
27 de gener de 2017

El pròxim dimecres, 8 de febrer, Belli Ramírez, un referent de la direcció de producció en projectes d’animació estatal, visitarà l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) per a realitzar la conferència i el workshop titulats “Producció per a projectes d’animació”.

Primerament, tindrà lloc de 12 hores a 13.30 hores la conferència al saló d’actes de l’EASDAlcoi. Després de dinar, de 15.30 hores a 18.30 hores es farà la primera sessió del workshop i dijous, 9 de febrer, de 10 hores a 14 hores i de 15.30 hores a 18.30 hores, les dues últimes.

Belli Ramírez és un referent de la direcció de producció en projectes d’animació estatal, que compta amb més de 20 anys d’experiència gestionant pel·lícules i sèries de televisió.

Ha tingut l’oportunitat d’ampliar la seua experiència treballant per a un gran nombre de productores d’animació, de les quals cal destacar la guanyadora d’un Oscar Animal Logic a Sydney, Austràlia, Ilion Animation Studios, on va exercir com a cap de la unitat de Producció en la pel·lícula Planet 51 i com a cap de Producció en la primera temporada de Pocoyó, una de les sèries de televisió més reconegudes internacionalment.

En l’actualitat, Belli és fundadora i consultora en M. Cohl, on està col·laborant en el desenvolupament de diversos projectes d’animació. A més, és directora de l’àrea Audiovisual de Zinkia Entertainment, la productora on realitzen, entre altres projectes, la sèrie de Pocoyó. Compagina la consultoria, la direcció de producció i la formació.

Inscripció

La conferència és de lliure accés però per a participar en el workshop cal realitzar una inscripció prèvia.

Escola
LLISTA D’ADMESOS ACCÉS DIRECTE GRAU SUPERIOR
Escola
INFORMACIÓ DE LA PROVA GENERAL DE CICLES FORMATIUS
Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ