Menu
 
“Producció per a projectes d’animació”, per Belli Ramírez, cap de producció en Pocoyó
27 de gener de 2017

El pròxim dimecres, 8 de febrer, Belli Ramírez, un referent de la direcció de producció en projectes d’animació estatal, visitarà l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) per a realitzar la conferència i el workshop titulats “Producció per a projectes d’animació”.

Primerament, tindrà lloc de 12 hores a 13.30 hores la conferència al saló d’actes de l’EASDAlcoi. Després de dinar, de 15.30 hores a 18.30 hores es farà la primera sessió del workshop i dijous, 9 de febrer, de 10 hores a 14 hores i de 15.30 hores a 18.30 hores, les dues últimes.

Belli Ramírez és un referent de la direcció de producció en projectes d’animació estatal, que compta amb més de 20 anys d’experiència gestionant pel·lícules i sèries de televisió.

Ha tingut l’oportunitat d’ampliar la seua experiència treballant per a un gran nombre de productores d’animació, de les quals cal destacar la guanyadora d’un Oscar Animal Logic a Sydney, Austràlia, Ilion Animation Studios, on va exercir com a cap de la unitat de Producció en la pel·lícula Planet 51 i com a cap de Producció en la primera temporada de Pocoyó, una de les sèries de televisió més reconegudes internacionalment.

En l’actualitat, Belli és fundadora i consultora en M. Cohl, on està col·laborant en el desenvolupament de diversos projectes d’animació. A més, és directora de l’àrea Audiovisual de Zinkia Entertainment, la productora on realitzen, entre altres projectes, la sèrie de Pocoyó. Compagina la consultoria, la direcció de producció i la formació.

Inscripció

La conferència és de lliure accés però per a participar en el workshop cal realitzar una inscripció prèvia.

Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi