Menu
 
PROJECTE IGUALTAT 8 MARÇ 2021
2 de març de 2021

Descobreix la història de les Dones #FEMIHISTORIA

L’alumnat de tercer curs d’Il·lustració aplicada, en l’assignatura de projectes, ha treballat el tema de la igualtat, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi i la regidoria d’Igualtat.

La proposta era realitzar la imatge gràfica de la campanya del 8 Març, que es materialitzarà en els cartells anunciadors, en diferents formats de muppis urbans i en campanya per xarxes socials, més actives aquest curs, per motius de la pandèmia.

Es va enfocar el treball en l’apoderament de la dona, en les seues capacitats i no en la victimització, conforme a les idees que la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi estava treballant ja.

Des de l’assignatura es va llançar la proposta a l’alumnat, que va treballar amb molta implicació en el tema, després d’haver realitzat un taller sobre igualtat promogut per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi.

Cada alumne/a va realitzar la seua proposta de cartell, amb la guia de la seua professora de projectes, Isabel Remohí, i es va presentar, en una jornada d’exposició, a la regidora d’igualtat i als tècnics del departament de l’ajuntament. Tots els alumnes/as van defensar el seu treball, i posteriorment es va triar un treball representatiu per a la col·laboració, a càrrec de Denise Llorens.

El dimecres dia 3 s’inaugurarà una exposició dels cartells en l’EASDALCOI i es repartiran diplomes als alumnes participants. Comptarem amb membres de la Regidoria d’Igualtat per a aquest esdeveniment.

Ací teniu el vídeo de l’exposició.

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic