Menu
 
PROJECTES FINALS DEL CICLE SUPERIOR DE PDO
29 de març de 2021

Les alumnes Paloma de Lassaletta, Lara Covaciu i Irina Muñoz van presentar dimecres passat 24 de març els projectes finals del Cicle Superior de PDO.

El projecte de Paloma reflexiona sobre l'espai de l'estació d'autobusos d'Alcoi amb la intenció de revalorar l'espai des d'una perspectiva social, econòmica i arquitectònica de manera que constituïsca una porta d'entrada i de representació de la ciutat, el seu entorn natural i el seu caràcter industrial.

Enfront de la situació sanitària i de restriccions que patim actualment Lara desenvolupa una idea conceptual entorn del desenvolupament d'un espai de residència mínim transportable i agrupable que respon a la poètica de llibertat i de connexió amb la naturalesa i el paisatge.

Finalment Irina beu de les fonts de grans referents en l'àmbit residencial de l'arquitectura del S. XX i contemporània per a transformar una edificació d'ús taller vinculat a una residència familiar a Vilallonga en un habitatge vinculat amb el paisatge i la cerca de la tranquil·litat i el minimalisme conceptual.

Lara Covaciu

Paloma de Lassaletta

Irina Muñoz

Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi
Moda
Clec Fashion Festival