Menu
 
El Cuaderno Tendencias del Hábitat 19/20 apropa a l’alumnat les novetats en disseny per a la llar
14 de novembre de 2018

El passat 8 de novembre, els alumnes de 2n d’Interiorisme, 2n de Projectes i Direcció d’Obres i 3er d’Il·lustració Aplicada, van assistir a la presentació del Cuaderno de Tendencias del Hábitat 19/20. Aquest quadern és el resultat d’una investigació que s’ha dut a terme pels integrants de l’Observatori de Tendències de l’Hàbitat (OTH), durant els anys 2017 i 2018.

Les expertes Paqui Orihuel i Pepa Casado, van explicar, en primer lloc, la importància de l’elaboració d’un moodboard per a generar solucions úniques i traduir tendències en requisits de disseny. A continuació van explicar quatre de les set tendències que s’arrepleguen en el Quadern: Less is a bore, Moment design, Everywhere like home i Disconnection space.

Finalment, els alumnes van realitzar un workshop, en el qual per grups, van haver d’elaborar un moodboard d’una tendència. Per a açò, van utilitzar diversos tipus de materials: cartes de color pantone, materials tèxtils amb textures molt diverses, revistes de disseny, etc. Una vegada elaborat, el moodboard va ser valorat per les expertes. En l’esdeveniment, també va tenir lloc la presentació del 3er Concurs Home Textiles, organitzat per la Càtedra AITEX-UPV.

 

 

Fotografia
Fotogaleria de la conferència i taller de Pepa Valero
Gràfic
Sensus: Aproximació gràfica i derivacions sinestèsiques
Gràfic
El TFT de Vanessa Jaijo l’únic projecte valencià seleccionat als premis gaudeamusPROJECTA
Gràfic
Cruz Novillo obri les portes del seu estudi als alumnes de Gràfica Publicitària
Moda
Petit Cocó