Menu
 
El Cuaderno Tendencias del Hábitat 19/20 apropa a l’alumnat les novetats en disseny per a la llar
14 de novembre de 2018

El passat 8 de novembre, els alumnes de 2n d’Interiorisme, 2n de Projectes i Direcció d’Obres i 3er d’Il·lustració Aplicada, van assistir a la presentació del Cuaderno de Tendencias del Hábitat 19/20. Aquest quadern és el resultat d’una investigació que s’ha dut a terme pels integrants de l’Observatori de Tendències de l’Hàbitat (OTH), durant els anys 2017 i 2018.

Les expertes Paqui Orihuel i Pepa Casado, van explicar, en primer lloc, la importància de l’elaboració d’un moodboard per a generar solucions úniques i traduir tendències en requisits de disseny. A continuació van explicar quatre de les set tendències que s’arrepleguen en el Quadern: Less is a bore, Moment design, Everywhere like home i Disconnection space.

Finalment, els alumnes van realitzar un workshop, en el qual per grups, van haver d’elaborar un moodboard d’una tendència. Per a açò, van utilitzar diversos tipus de materials: cartes de color pantone, materials tèxtils amb textures molt diverses, revistes de disseny, etc. Una vegada elaborat, el moodboard va ser valorat per les expertes. En l’esdeveniment, també va tenir lloc la presentació del 3er Concurs Home Textiles, organitzat per la Càtedra AITEX-UPV.

 

 

Gràfic
El País Semanal escull la ‘Dote Ornaments’ de Xelo Garrigós per al seu especial de Nadal
Interiorisme
El Grupo Puma mostra a Interiorisme i PDO els usos de la calç en la creació d’espais
Moda
Els alumnes d’Estilime i Moda descobreixen la història i trascendència de la seda a València
Producte
Fotogaleria del workshop ‘Diseñar en plástico’ de Bambú Studio
Fotografia
‘El Paisatge Documental Contemporani’ conferència d’Eduardo Nave a l’EASDALCOI