Menu
 
Raquel Pelta ens demostra que el disseny és un món molt ampli
11 de maig de 2013

Les 25 enes Jornades de Disseny de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi), amb el títol ‘Expliquem, activitats de Disseny’, han tingut hui la quarta conferència del cicle, a càrrec de la historiadora del disseny Raquel Pelta.

La ponent ha estudiat diversos camps relacionats amb el disseny, com ara Història del Disseny o Belles Arts, i altres com Geografia i Història o Comunicació Audiovisual, però ha destacat que ha aprés de tots per a la seua trajectòria.

“Sóc historiadora del disseny perquè és una reivindicació pròpia que tinc des de fa anys. És un camp específic en el que treballe amb una metodologia pròpia per entendre la disciplina i l’objecte d’estudi, el qual és l’objecte d’estudi”, ha manifestat.

Pelta ha assenyalat també que a banda d’historiadora, la seua passió és l’ensenyança, de la qual aprèn molt i creu que “és una ferramenta important per a la vida de les persones”.

Raquel Pelta és Historiadora del Disseny, Doctora de Belles Arts per la Facultat de Barcelona i Llicenciada en Geografia i Història i en Comunicació Audiovisual. És autora de ‘Diseñar hoy’ (Paidós, 2004) i ha fundat amb Javier Sastre la revista online ‘Monográfica’.

Podeu veure l’entrevista en vídeo ací.

Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ
Moda
PROJECTE DE MODA “RESILIÈNCIA” EN CC ALZAMORA ALCOI
Escola
JORNADES FORMATIVES ISEACV