Menu
 
L’artista visual Rosana Antolí realitzarà una conferència sobre la connexió entre el disseny i el videoart
8 de novembre de 2019

Rosana Antolí visita l’EASDAlcoi per a mostrar diferents visions del videoart i oferirà una conferència perquè l’alumnat reflexione sobre la connexió conceptual entre aquesta disciplina i el camp del disseny. La xerrada serà el pròxim dimarts 12 de novembre partir de les 12.40h al saló d’actes de l’Escola.

Antolí és una artista alcoiana establida a Londres i una de les més brillants de la seua generació. Llicenciada en Belles arts per la Universitat Politècnica de València i Màster en Performance i Escultura pel Royal College of Art of London, ha treballat diferents camps de creació: dibuix, escultura, animació, dansa, so, performance, instal·lacions, videoart…de manera que experimenta constantment amb l’objectiu de reflexionar, mostrar inconformisme o sensibilitat, així com fer una crítica social.

Ha exposat les seues obres en museus de renom com la Tate i els seus compromisos laborals la porten a estar viatjant contínuament. Ha estat als Estats Units presentant el treball de fi de màster RCA, que es va presentar també a Nova York i Londres, a Colòmbia gràcies a la International Fellowship de Gasworks i Triangle Network, a Suïssa va fer la seua exposició ‘Lo que no se ve’ i a l’Argentina i Xile per la beca Multiverso de la Fundació BBVA de Videoart.

A Espanya ha exposat en el Pompidou Museum de Màlaga, en el Artium Vitoria Museum o en la Fundació Joan Miró a Barcelona, entre d’altres. Actualment té alguns projectes en marxa que són el motiu de la seua visita.

L’EASDAlcoi pretén, amb la conferència de Rosana Antolí, que l’alumnat entenga la connexió del videoart amb el disseny, reflexione sobre com pot servir-los en l’àrea del pensament projectual i, a més, motivar-los a visitar museus i espais dedicats a aquesta disciplina.

Fotografia
Els alumnes de Foto s’endinsen en l’oferta cultural fotogràfica de València
Interiorisme
Nelly Carrió guanya el Premi de Disseny atorgat a l’EASDAlcoi per part del CDICV
Gràfic
Omar Giménez, alumne de Gràfic, és l’autor del cartell de la CXXXV Cavalcada dels Reis d’Orient
Producte
Producte enceta un projecte col·laboratiu de disseny amb ACTIU