Menu
 
L’EASDAlcoi participa al programa ‘Las Rutas d’Ambrosio’ per parlar de disseny amb materials reciclats
21 d'octubre de 2019

L’exalumne de Disseny de Producte Raúl Laurí ha desenvolupat el projecte Decafé que fa ús dels pòsits de café com a ingredient principal per a la elaboració de diferents objectes: làmpades, espills, caixes i altres accessoris per a la llar.

Aquesta idea de reaprofitar desfets alimentaris a través del disseny va cridar l’atenció de l’equip del programa ‘Las Rutas d’Ambrosio’ de la 2 de TVE i el passat mes de maig van realitzar una sessió de gravació a l’Escola.

Van entrevistar Raúl Laurí i també van participar alumnes de 2n i 3r de Disseny de Producte en un taller pràctic on es mostrava quin  era procés del tractament dels pòsits per a convertir-los finalment en un bol.

Els propis alumnes van explicar altres propostes de materials reciclats amb les que havien estat treballant. Les closques de musclos poden transformar-se en un bol també o la pell de taronja pot arribar a ser cuir d’orígen vegetal.

Gonzalo d’Ambrosio, conductor del programa,  aplaudia l’experiència ressaltant que “en l’Escola sí que saben mirar cap al futur i donar-li dignitat a coses que normalment són desfets”. Podeu accedir ací per veure la part del programa on apareix l’EASDAlcoi.

 

 

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic