Menu
 
SELECTED’19 i outlet de llibres de disseny
29 de gener de 2019

Aquest dimecres 30 de gener a les 10.30 en el saló d’actes es presentarà el SELECTED’19 als alumnes i professors de l’Escola. SELECTED està concebut d’una banda com una plataforma digital per a compartir la creativitat visual i la inspiració a través de les múltiples categories de disseny: gràfic, de producte, il·lustració, arquitectura, fotografia, disseny d’interiors, disseny industrial, desenvolupament i indústries creatives, entre moltes altres.

I també és un esdeveniment que anualment busca contextualitzar la constant innovació de la indústria del disseny a nivell mundial i concentrar en els dos dies que dura, tota la creativitat, inspiració i les tendències que es desenvolupen a nivell professional en el sector de les arts visuals. Així, s’ofereixen conferències, exposicions, taules redones i altres activitats per a intercanviar idees i fer comunitat.

Ja està oberta la convocatòria de presentació de projectes per a aquesta nova edició que tindrà lloc els dies 15 i 16 de novembre a Bilbao. Cal destacar que l’exalumna de Disseny Gràfic, Vanessa Jaijo, va ser una de les creadores reconegudes en l’edició de 2018 pel seua TFT ‘Tipografía para leer’ que se centrava en la investigació de nous sistemes tipogràfics adaptats a estudiants de primària.

A aquesta presentació li acompanyarà un outlet de llibres de disseny i cultura visual que tindrà lloc en el vestíbul de l’EASDAlcoi de dimecres 30 a dijous 31.

Gràfic
Quatre alumnes de Gràfic han estat seleccionades als premis Art Byblio 2019
Moda
Moda participa en la Fira del Medi Ambient de Canals amb el seu projecte d’‘upcycling’
Interiorisme
Interiorisme presenta les seues propostes als premis Habitàcola 2019
Il·lustració
Els alumnes d’Il·lustració Aplicada de creen dessuadores i samarretes amb els seus propis dissenys
Animació
L’alumnat d’Animació coneix la faceta més professional del sector amb TVOn Producciones i FrameOver