Menu
 
L’EASDAlcoi estrena senyalètica als directoris de tot el centre
19 de setembre de 2019

L’Escola ha renovat aquest curs el disseny de tots els panells que indiquen, a mode de guia visual, on estan les aules de les diferents especialitats, així com, els departaments i altres espais i instal·lacions.

La idea sorgeix a l’assignatura de Projectes III de 4t de Disseny Gràfic durant el curs 16-17. Es planteja treballar al voltant de la senyalètica de l’EASDAlcoi perquè es tracta d’un emplaçament complex que consta de 7 plantes i se li afegeix la necessitat d’incloure el factor de la flexibilitat perquè cada curs hi ha certs canvis d’aules i localitzacions.

La proposta escollida per part de la direcció va ser la de l’exalumne Andreu Cuenca. S’integra molt bé a nivell estètic i de materials en l’entorn arquitectònic de l’Escola. Aquest era un dels altres objectius principals: que tinguera força visual però que no competira amb altres treballs de l’alumnat que s’exposen.

S’han respectat les tipografies, l’estructura textual i els colors identificatius de cada especialitat que hi havia al projecte anterior, i s’ha intervingut principalment en els materials i en buscar una alternativa al vinil inamovible. S’han millorat, a més, punts on la visibilitat era més complicada.

 

Moda
Conchi Sarabia apropa el concepte i la realitat del disseny de calçat a l’alumnat de Moda
Gràfic
Índia Gisbert dissenya la nova identitat de la Societat Protectora d’Animals d’Alcoi
Interiorisme
Departamento 13, el TFT d’Interiorisme de Nelly Carrió
Il·lustració
Pep Carrió mostra la poètica dels objectes a l’EASDAlcoi
Animació
El videojoc ‘King Lucas’ de l’exalumne David Ferriz formarà part de l’e-shop de Nintendo