Menu
 
L’EASDAlcoi estrena senyalètica als directoris de tot el centre
19 de setembre de 2019

L’Escola ha renovat aquest curs el disseny de tots els panells que indiquen, a mode de guia visual, on estan les aules de les diferents especialitats, així com, els departaments i altres espais i instal·lacions.

La idea sorgeix a l’assignatura de Projectes III de 4t de Disseny Gràfic durant el curs 16-17. Es planteja treballar al voltant de la senyalètica de l’EASDAlcoi perquè es tracta d’un emplaçament complex que consta de 7 plantes i se li afegeix la necessitat d’incloure el factor de la flexibilitat perquè cada curs hi ha certs canvis d’aules i localitzacions.

La proposta escollida per part de la direcció va ser la de l’exalumne Andreu Cuenca. S’integra molt bé a nivell estètic i de materials en l’entorn arquitectònic de l’Escola. Aquest era un dels altres objectius principals: que tinguera força visual però que no competira amb altres treballs de l’alumnat que s’exposen.

S’han respectat les tipografies, l’estructura textual i els colors identificatius de cada especialitat que hi havia al projecte anterior, i s’ha intervingut principalment en els materials i en buscar una alternativa al vinil inamovible. S’han millorat, a més, punts on la visibilitat era més complicada.

 

Interiorisme
Primeres Jornades d’Interiors, Campus ISEACV
Fotografia
Presentació del llibre “Wuhan Before Wuhan”
Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa