Menu
 
L’alumnat de Moda i Interiorisme elabora un showroom de bosses a l’EASDAlcoi
21 de gener de 2019

Les especialitats d’Interiorisme i Moda han unit esforços per a crear un espai expositor de bosses en la planta -3 de l’EASDAlcoi. Els alumnes de 3r de Disseny de Moda han treballat en l’assignatura de Taller d’accessoris de moda i complements tèxtils en l’elaboració d’una sèrie de bosses. La iniciativa ha sigut concebuda com un projecte d’autor pel que han tingut total llibertat creativa tant en la conceptualització i disseny, com en l’elecció de teixits i tècniques de manufacturació.

Una vegada confeccionats tots els dissenys i estant llestos per a la seua exhibició és quan les alumnes de 3er de Disseny d’Interiors, guanyadores del concurs de d’aparadorisme nadalenc i dins de l’assignatura d’Arquitectures efímeres, han ideat i materialitzat una estructura per a mostrar les creacions de les companyes de Moda. Aquesta instal·lació està basada en el reciclatge de materials, caixes de cartó principalment, amb les quals se’ls dóna un nou ús com a suport de presentació de les bosses.

És la primera vegada que es duu a terme una col·laboració d’aquest tipus, però des de tots dos departaments assenyalen que no serà l’última: “Moltes vegades les especialitats no interactuem per no suposar una molèstia els uns als altres, però aquesta és la prova de que es pot i es deu cooperar per a crear sinergies i projectes més que interessants”.

Escola
El professor de l’EASDAlcoi Paco Sempere exposa al Museu de la Universitat d’Alacant
Escola
L’EASDAlcoi estrena senyalètica als directoris de tot el centre
Interiorisme
Els alumnes d’Interiors coneixen la realitat professional de l’estudi Ramón Esteve i les innovacions d’Hábitat’19
Escola
Dates de matrícula de l’alumnat d’Estudis Superiors
Il·lustració
El passat i el futur impregnen les Obres Finals d’Il·lustració