Menu
 
Signe – Disseny i Cultura Visual
13 de març de 2013

Es fa necessari dotar l’escola d’una publicació que permeta fer visibles totes les activitats que s’hi desenvolupen: la realització de projectes reals que acosten l’alumne a l’entorn amb el qual s’ha d’enfrontar, les jornades de disseny, les exposicions, els premis a les empreses o als millors projectes, la interactivitat entre disciplines per a enriquir els projectes que es duen a terme i la col·laboració amb empreses del voltant.

És per tot això que concebem aquesta publicació, creada amb un valor de disseny que recull el compromís del centre amb una metodologia didàctica eficaç, sempre renovada i atenta als canvis que fa visible la capacitat de dedicació per promoure la investigació i ajuda a difondre, desenvolupar, formar i treballar en les noves necessitats que planteja el disseny i en el compromís adquirit amb els estudiants, mostrant a la societat el seu treball.

Per tant, Signe no serà un simple transmissor d’informació sinó una publicació que obre la porta a nous reptes que estan per arribar en la cultura del disseny. Posem, doncs, a disposició del públic lector una informació que l’involucre a través d’entrevistes, articles i reportatges fent-lo partícip. Aquest només ha estat el primer pas; la resta és també cosa vostra.

Pots visualitzar-la fent clik damunt del seu logo.


Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic