Menu
 
Susana Blasco explicarà la versatilitat creativa del collage a l’EASDAlcoi
5 de març de 2019

La dissenyadora gràfica i il·lustradora Susana Blasco vindrà el dimecres 6 de març a l’EASDAlcoi a fer una xerrada al voltant de la seua trajectòria creativa i les seues obres en l’àmbit gràfic i l’artístic. Serà a les 11.30h al saló d’actes on mostrarà com el concepte, el joc de combinacions i la experimentació són elements bàsics en les seues creacions.

Una de les tècniques que més ha treballat al llarg dels seus més de 10 anys de carrera i que li ha fet guanyar un Premi Gràffica l’any 2017 ha estat el collage. Tot un món de possibilitats per a les mescles, les dobles lectures i la generació d’idees noves que tant atrau a Blasco. Realitzarà també un taller de 16 a 20h amb alumnes per tal de transmetre tot el potencial d’aquest tipus de composicions.

Un dels seus projectes més reconeguts en aquest sentit és ‘Antihéroes’: “Són fotografies realitzades amb telèfon mòbil de diferents objectes quotidians col·locats momentàniament sobre retrats antics. Sense cap retoc fotogràfic, les imatges es publiquen directament en Instagram amb el filtre earlybird”. És clara la vinculació de Susana Blasco amb la poesia visual, per això serà ella qui tanque el cicle de conferències i tallers dedicats a aquesta disciplina artística en el que ja van participar Josep Sou i Isidro Ferrer.

Il·lustració
Pep Carrió mostra la poètica dels objectes a l’EASDAlcoi
Animació
El videojoc ‘King Lucas’ de l’exalumne David Ferriz formarà part de l’e-shop de Nintendo
Moda
Els alumnes de Moda i Estilisme coneixen el ‘basque style’ iniciat per Balenciaga
Escola
L’EASDAlcoi i Cada Lata Cuenta presenten el projecte de reciclatge Llaunart
Gràfic
Gràfic explica l’experiència de la Revista Signe a l’alumnat i professorat de l’EASDA