Menu
 
Taller de minivestits impartit per Belén Ramis
27 d'octubre de 2022

El Departament de Moda, dins de l’assignatura de Disseny Bàsic de primer de grau, ha dut a terme un taller per a la realització de minivestits per a nines, marionetes i minibustos. El workshop va tenir lloc dimarts 25 d’octubre de la mà de la professional Belén Ramis Leal, exalumna de la nostra escola i experta del sector.

Belén Ramis ja va demostrar durant els seus estudis un gran interés per la moda infantil i la indumentària a escala reduïda per a nines. A més, va enfocar el TFT en la realització d’una col·lecció de minivestits per a les famoses nines articulades Ball Joined Doll. Actualment treballa com a dissenyadora de moda a la multinacional JC Toys, amb seu central a Castalla, una de les empreses de nines més importants a nivell nacional.

Al taller, l’alumnat ha aprés a realitzar patrons i confeccionar vestits a escala reduïda, utilitzant tècniques avançades i consells específics sobre els tipus de teixits i fornitures més apropiats per a aquest àmbit. Aquesta activitat també ha permés conèixer un altre sector i una altra eixida professional dins de les innombrables que ofereix el camp de la moda.

Moda
Departament de Moda. Visita extraescolar al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic