Menu
 
Taller d’’Il·lustració amb tauleta digitalitzadora’
29 de març de 2017

El professor de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, Juan Pedro Quilón, de dilatada experiència en el sector de la il·lustració i l’animació, està impartint un curs d’“Il·lustració amb tauleta digitalitzadora”.

El curs va començar el 21 de març i acabarà el 30 de maig, amb un total de nou sessions, i està obert per a incorporar-se en qualsevol moment. El taller servirà de presentació de l’assignatura optativa que començarà a impartir-se el pròxim curs, amb més hores i sessions. En aquest cas el curs servirà per a desenvolupar les nocions bàsiques per a fer ús de la tauleta, formats i ferramentes habituals en els programes de dibuix digital.

L’horari és els dimarts de 12.40h a 14.20h en l’aula -204 (planta -2). Per a poder participar d’aquest curs cada alumne ha de disposar de la seua pròpia tauleta i ordinador portàtil.

Continguts del curs

1.Tauletes gràfiques: Models, característiques, ferramentes i formats habituals.
2.Programes vectorials: Vectors, corbes de bezier, punts d’àncora. Personalització del tipus de traçat. Ferramenta pinzell.
3.Programes de mapa de bits (I): Nocions de Photoshop bàsiques. Objectes intel·ligents creats en un altre programa (vectorial). Ferramenta pinzell, llapis i goma. Característiques. Creació de games cromàtiques. Nocions bàsiques de dibuix. Línia, taca, clarobscur. Textures
4.Programes de mapa de bits (II): Pinzells. Característiques i variables segons l’ús del llapis òptic. Creació de pinzells personalitzats. Mode de fusió entre capes i els mètodes d’aplicació del pinzell.
5.Programes de mapa de bits(III): Ferramentes que simulen efectes pictòrics. Paràmetres.

Escola
L’EASDAlcoi presenta el projecte Upcycling Fashion al ForoE de la UPV
Escola
Presentació del nou número de la revista Signe

11 de maig a les 10:30h

Moda
L’EASDAlcoi col·labora amb el vestuari de “Ballem 2018” a Xàtiva
Interiorisme
La llum, el material més important en el disseny d’espais
Escola
T’ajudem a superar les proves d’accés

23 de maig a les 16h