Menu
 
Taller d’’Il·lustració amb tauleta digitalitzadora’
29 de març de 2017

El professor de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, Juan Pedro Quilón, de dilatada experiència en el sector de la il·lustració i l’animació, està impartint un curs d’“Il·lustració amb tauleta digitalitzadora”.

El curs va començar el 21 de març i acabarà el 30 de maig, amb un total de nou sessions, i està obert per a incorporar-se en qualsevol moment. El taller servirà de presentació de l’assignatura optativa que començarà a impartir-se el pròxim curs, amb més hores i sessions. En aquest cas el curs servirà per a desenvolupar les nocions bàsiques per a fer ús de la tauleta, formats i ferramentes habituals en els programes de dibuix digital.

L’horari és els dimarts de 12.40h a 14.20h en l’aula -204 (planta -2). Per a poder participar d’aquest curs cada alumne ha de disposar de la seua pròpia tauleta i ordinador portàtil.

Continguts del curs

1.Tauletes gràfiques: Models, característiques, ferramentes i formats habituals.
2.Programes vectorials: Vectors, corbes de bezier, punts d’àncora. Personalització del tipus de traçat. Ferramenta pinzell.
3.Programes de mapa de bits (I): Nocions de Photoshop bàsiques. Objectes intel·ligents creats en un altre programa (vectorial). Ferramenta pinzell, llapis i goma. Característiques. Creació de games cromàtiques. Nocions bàsiques de dibuix. Línia, taca, clarobscur. Textures
4.Programes de mapa de bits (II): Pinzells. Característiques i variables segons l’ús del llapis òptic. Creació de pinzells personalitzats. Mode de fusió entre capes i els mètodes d’aplicació del pinzell.
5.Programes de mapa de bits(III): Ferramentes que simulen efectes pictòrics. Paràmetres.

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Gràfic
Ivan Castro ens presentarà el seu llibre “El ABC del lettering”

24 de novembre a les 11h

Escola
El Premi Ovidi de disseny de nou recau en l’EASDAlcoi
Gràfic
Un Vainesman molt proper motiva al nostre alumnat
Interiorisme
Una exalumna de disseny d’interiors és guardonada en els premis CDICV 2017
Escola
T’ajudem a superar les proves d’accés