Menu
 
Taller Ivan Castro
26 d'abril de 2016

Les jornades “Expliquem 2016” van aplegar al seu equador amb la presència del gran cal·lígraf, dissenyador gràfic i docent Ivan Castro. Els estudiants de les famílies de disseny gràfic, gràfica publicitària, il·lustració i assistent de producte imprés van poder assistir passat 19 d’abril a una xerrada explicativa del seu procés de treball en diferents àmbits. A més, va mostrar part del seu darrer llibre “The ABC of custom lettering”, un complet i didàctic manual on ensenya com abordar este tipus de treball.

A més, un grup d’alumnes participà en un taller de 8 hores, anomenat “Lettering & Rock’n’Roll” impartit també pel mateix Ivan Castro. Els participants van ser:

Sof Hernández – Maria Pina – Rosa Illescas – Elena Tortosa – Kiko Gosp – Eric Bertó – Diego Sintas – Raül Baidal – Maria Genís – Nicolás Vela – Alex Llopis – Jamal Khamaich – Esmeralda Rodríguez – Vanessa Jaijo – Andreu Cuenca – Elisa López Tapia

La qualitat dels treballs que van realitzar posen de manifest l’interés que desperta esta disciplina dins de la formació de l’estudiant i posa de relleu que la diversió és part del procés de disseny.

Des del departament de disseny gràfic esperem que haja sigut una visita profitosa per ambdúes parts i continuarem treballant per contactar amb professionals del nivell de l’amic Ivan Castro.”

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Interiorisme
NOVENA EDICIÓ DELS PREMIS MESTRE
Escola
INFORMACIÓ SOBRE LA COVID-19 I INCLEMÈNCIES METEOROLÒGIQUES
Biblioteca
ÚLTIMES ADQUISICIONS DE LA BIBLIOTECA DE L’EASDALCOI
Escola
IMPORTANT: COMUNICAT DE DIRECCIÓ
Escola
INICI CLASSES GENER 2021