Menu
 
Totes les fases de creació del calçat vistes de primera mà
22 de desembre de 2017

Els alumnes de 2n de Disseny de Moda de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, dins de les diferents activitats que promou l’assignatura de calçat, han pogut aprendre de primera mà totes les fases necessàries per a la creació del calçat, gràcies a la prestigiosa empresa eldenca Paco Herrero.

Concretament, aquest passat 20 de desembre els nostres alumnes es van desplaçar a les dependències d’aquesta empresa per poder viure en primera persona tot el procés de creació i fabricació d’una sabata que comprén una fase inicial d’ideació, una altra de patronatge i per últim una de muntatge de les diferents peces que conformen el calçat. A més, els estudiants van poder tocar els diferents tipus de materials, així com pells, que s’utilitzen habitualment en la indústria del calcer.

Finalment, la jornada va acabar amb un visita al museu del calçat d’Elda, espai que compta amb una variada col·lecció de sabates de totes les èpoques i llocs del món, que va servir d’inspiració i guia per als nostres alumnes.

Calçat Elda

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic