Menu
 
ÚLTIMES EXPOSICIONS CC ALZAMORA
30 de novembre de 2021

Des de fa unes setmanes podem gaudir d'una nova proposta de moda exposada en el CC Alzamora d'Alcoi. La seua creadora, Rocío Martínez Reyes ens presenta les seues propostes BEAT 7th St. + BEAT 8th St.

Es basen en la creació de dues col·leccions avantguardistes de peces prêt-à-porter per a dona i home. Reflectint el que més apassiona i inspira a la dissenyadora, la música i la moda.

El desenvolupament d'aquestes col·leccions és el resultat d'una marca clara i diferenciada, Rocío Reyes, plena de valors positius i emotius, transmetent a través de les peces històries que arriben al cor de les persones, ja que la música és la unió i connexió amb tothom, igual que ho és la moda.

Inspirades en la moda eclèctica, basades en la indumentària de la moda dels anys ‘20, així com la seua música; l'estil jazz, els seus músics, i estil de vida, mesclades amb la moda avantguardista actual i amb caràcter sostenible, advocant per un futur millor per al medi ambient. Per això, Rocío Reyes pren consciència mediambiental triant com a recurs la desconstrucció de peces per a crear altres noves, donant-li un segon ús i realçant els seus valors, històries i sentiments que ja posseïa.

Un llenguatge universal que no té límits ni davanteres, tenint present el lema de la famosa cançó ‘Stand by me, no importa qui sigues, no importa on vages en la vida, en algun moment necessitaràs algú que t'acompanye”.

MUNTATGE I DISSENY APARADOR:

Professores: M.Ángeles Fresneda Segura i Diana Gómez Martín.

Dissenyadora: Rocío Martínez Reyes.

Disseny de Moda: Andrea Ortega Palomar i Josemi Rodríguez Jiménez.

Disseny d'Interiorisme: Laura Diago Lucas i Sergio Buforn Altun

L'exposició anterior va ser de la dissenyadora Gloria Rovira

La proposta Alicia 2020/2021 consisteix en una col·lecció de moda sostenible, sense gènere i per a totes les edats. Aquesta és la col·lecció de llançament de la marca Gloria Rovira.  Aquesta col·lecció, desenvolupada com un treball final de títol, capta les inquietuds i els somnis de la dissenyadora. Es tracta d'un projecte format per peces còmodes, que donen la sensació de protecció, amb estètica de supervivència, creat per promoure el consum responsable eliminant l'obsolescència programada.

La dissenyadora, Gloria Rovira Calabuig, crea aquesta marca i el projecte per a donar al consumidor una opció de consum de moda que ens ajude a millorar el món. Cobrint la necessitat duna moda distinta, sense diferències per sexe i amb un factor decisiu de sostenibilitat ambiental i social.

El projecte s'inspira en el perill de la desaparició massiva d'abelles i en la pèrdua de biodiversitat generalitzada. Però a més es pretén transmetre esperança i urgència per un canvi necessari per a  la supervivència del nostre planeta.

A la col·lecció hi trobem conjunts fets a partir de materials naturals, principalment de cotó i lli, amb botons de fusta i elàstics fets de plàstic reciclat. Els teixits shan tenyit a mà amb colorants naturals com la pell de ceba o el curry, a més una part ha sigut estampada mitjan impressió digital amb les il·lustracions de la dissenyadora.

Per últim, a aquesta col·lecció es vol fer una menció especial a l'artesania en el sector de la moda, molt oblidada i una part indispensable d’aquest, a la qual se li dona protagonisme usant el tenyit a mà i els detalls brodats amb fil de cotó.

El futuro de la moda o es sostenible o no es futuro” Rocío Ortiz de Bethencourt

Salvar el futur està a les nostres mans, fem-ho.

MUNTATGE I DISSENY APARADOR:

Professores: M.Ángeles Fresneda Segura i Diana Gómez Martín.

Dissenyadora: Gloria Rovira Calabuig

Disseny de Moda: Alumnos 4º curso.

 

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic