Menu
 
Un alumne de Moda conta l’experiència en la Índia amb la Fundació Vicente Ferrer
27 de novembre de 2017

La setmana passada, Moisés López, alumne de 4rt de Disseny de Moda de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) va explicar la seua experiència com a encarregat de tallers en Anantapur (Índia), en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer.

Aquest alumne va estar durant dos mesos i mig organitzant les diferents tasques del taller perquè pogueren ser més eficients les dones que treballen allí, a l’hora de confeccionar les peces de roba.

Moisés va explicar la importància d’aquesta experiència, tant a nivell professional com personal, en aquest últim cas cal destacar que l’alumne confessa que ara relativitza més tot el que l’envolta.

Presentació Moisés López

Aquesta xarrada, a més, va servir per a introduir als alumnes que han entrat enguany a l’EASDAlcoi el funcionament de la Fundació Vicente Ferrer amb la qual la nostra escola ha establert una via de col·laboració des de diferents especialitats, com és el cas de Producte i Moda, i que ara es veurà ampliada també al departament de Gràfic.

Un bon exemple d’aquesta col·laboració és la col·lecció de complements que estan dissenyant els alumnes de 3r de Disseny de Moda en el que es realitzaran bosses, arracades, collars o mocadors, perquè les dones del taller d’Anantapur puguen confeccionar-ho i així autofinançar-se. I a més, per al pròxim semestre està previst el disseny d’una col·lecció de moda, que també confeccionaran aquestes dones.

En el cas del departament de Producte, dins d’aquesta cooperació amb la Fundación Vicente Ferrer s’estan desenvolupant materials sostenibles, objectes i productes, que suposen un mínim cost, perquè, d’aquesta manera, puguen traure un major benefici.

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Producte
Una alga que dóna llum
Animació
La setmana que ve aprendrem de destacades figures del món de l’animació
Moda
L’alumnat crea roba de disseny a partir de peces de segona mà
Escola
Vine!
Moda
La importància del dissenyador o estilista en el món de l’editorial de moda