Menu
 
Una exalumna de disseny d’interiors és guardonada en els premis CDICV 2017
13 de novembre de 2017

Raquel Muñoz, que va acabar el curs passat el grau de Disseny d’Interiors a l’Escola d’Art i Superior d’Alcoi, ha rebut el 2n accèssit dels premis atorgats pel Col·legi de Dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana (CDICV).

Aquests guardons estan dirigits als recentment titulats de les escoles de disseny de la Comunitat Valenciana, i en aquesta VI Edició, Raquel Muñoz ha sigut valedora d’un dels premis amb el seu projecte final de títol, Va de Bó, on proposa un disseny d’un gabinet d’arquitectura i interiorisme i habitatge ubicat a la ciutat d’Alcoi. En el qual a partir d’un mateix espai s’ha de configurar un espai flexible que puga funcionar en la seua totalitat com gabinet o habitatge, de manera conjunta o independent. Amb aquesta premissa es concep un espai amb un plantejament obert, en el qual una peça central amb caràcter escultural pretén dinamitzar l’espai, a partir del trencament de la simetria i la utilització de la diagonal. Genera una proposta amb espais oberts plantejant nous models a partir de superfícies contínues, zones compartides i jocs de volums.

Vadebo1

Al capdavall, un espai desjerarquitzat per utilitzar de manera lliure que aporte identitat pròpia, emfatitzant el caràcter artístic, el tractament de la llum, així com les referències a l’arquitectura japonesa, l’art i l’arquitectura deconstructiva.

L’entrega de premis es va fer el passat 8 de novembre a l’EASD València, centre d’on provenien la resta de guardonats, és per això que Raquel Muñoz declara sentir-se molt orgullosa d’haver representat a l’EASDAlcoi en aquests premis del CDICV 2017.

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic