Menu
 
Víctor Mollà, alumne de l’escola, guanya el premi InterCIDEC
27 de setembre de 2017

Víctor Mollà, alumne del cicle de Projectes i Direcció d’Obres de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi va resultar guanyador en la categoria d’estudiants dels premis InterCIDEC 2017, Concurs Internacional de Disseny d’Entorns Contract organitzat per Beltá & Frajumar, empresa fabricant de mobles i tapissats que busca amb aquests guardons generar propostes innovadores a partir de l’anàlisi de les necessitats emergents dels usuaris dels hotels.

El projecte pel que Víctor Mollà va ser guardonat està titulat TRIVISIÓN i es tracta d’una investigació en la interrelació de les sensacions amb l’entorn més immediat que es concreta en una habitació que permet a l’usuari variar entre l’essència de materials sensitius.

De la resta de guardonats cal destacar la categoria professional on el primer premi fou per a Jesus Torné, pel projecte Cosmópolis, un disseny que posa en diàleg diferents cultures. D’altra banda també van ser premiats Óscar Sangines i María del Mar Tomás que van aconseguir el primer premi accèssit pel projecte Coop House. El segon accèssit fou per a Ofelia Sirvent i María José Durá pel projecto Per Se. Finalment, el tercer accèssit va anar a parar a Vicente Armando Ruíz pel seu projecte Gravedad Zero i la menció especial del jurat fou per a les estudiants Mari Carmen Ortín i Lidia Cubero pel projecte Habitación con Vistas.

Visita a Fira Habitat

Els premis es van lliurar el passat setembre durant la Fira Habitat a València, esdeveniment que els alumnes d’Interiors i de Producte no es van perdre, ja que aquesta és una de les cites més importants en l’àmbit nacional i internacional pel que fa al disseny de mobiliari, il·luminació i decoració. En la fira hi participaren més de 440 firmes i marques expositores, sent més d’un 20% d’aquestes estrangeres de països com Corea del Sud, Malàisia, Turquia o Mèxic, entre d’altres.

Els alumnes van poder conéixer de primera mà les tendències, innovacions i maneres de fer de les empreses més importants d’aquest sector i analitzaren els millors stands de la fira. Escolliren com a guanyador el de Point de Francesc Rifé, professor associat del departament d’Interiorisme de l’EASDAlcoi i considerat un dels millors interioristes del món.

A més, estigueren en l’avançament de l’Observatori de Tendències d’Hàbitat i pogueren assabentar-se de les línies creatives que es desenvoluparan en un futur dins del disseny. Es mostraren set possibles camins conceptuals que assentaran precedent. També visitaren als dissenyadors emergents de NUDE que presentaren nous productes inèdits. Aquesta informació, juntament amb el descobriment de totes les opcions exposades a la fira, suposa una molt bona oportunitat per a la formació dels alumnes.

Interiorisme
Primeres Jornades d’Interiors, Campus ISEACV
Fotografia
Presentació del llibre “Wuhan Before Wuhan”
Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa