Menu
 
Centenars d’alumnes d’ESO i Batxillerat han visitat l’EASDAlcoi aquest curs
19 de juliol de 2019

Durant aquest 2018-2019 han estat nombrosos els estudiants dels centres educatius d’arreu de la Comunitat Valenciana que s’han desplaçat fins l’Escola per tal de conéixer tota la seua oferta formativa, instal·lacions i recursos. Amb aquesta finalitat, tant l’equip directiu com els professors han participat en aquestes visites.

Primerament, se’ls rep al saló d’actes per donar-los informació detallada sobre les especialitats tant de Cicles com d’Estudis Superiors. Es mostren TFTs i projectes d’antics alumnes per transmetre’ls millor quin és el perfil professional de cada titulació i s’expliquen les condicions d’accés: els requisits i les proves generals, específiques i accessos directes. Hi ha torn també de preguntes per respondre a tots els dubtes que puguen sorgir.

La segona part de la visita consisteix en veure les diferents aules pràctiques i tallers i com els actuals alumnes treballen allà. Assiteixen així al taller de Mecana, de gravat, a les aules patronatge de Moda, d’Animació, al plató de fotografia o el FABLAB, entre d’altres. D’aquesta manera se’ls apropen d’una manera més pràctica totes les activitats que es realitzen.

Gràfic
Actualitzats els materials gràfics i audiovisuals de la revista Signe
Animació
Prime the Animation! apropa les tendències internacionals del sector a l’alumnat de l’EASDAlcoi
Producte
Ximo Devesa, gerent d’EUROBOX: “L’EASDAlcoi ha superat les nostres expectatives”
Interiorisme
Els alumnes de PDO visiten l’estudi d’arquitectura VADEBO
Escola
Ecodisseny a la xarxa