Menu
 
Centenars d’alumnes d’ESO i Batxillerat han visitat l’EASDAlcoi aquest curs
19 de juliol de 2019

Durant aquest 2018-2019 han estat nombrosos els estudiants dels centres educatius d’arreu de la Comunitat Valenciana que s’han desplaçat fins l’Escola per tal de conéixer tota la seua oferta formativa, instal·lacions i recursos. Amb aquesta finalitat, tant l’equip directiu com els professors han participat en aquestes visites.

Primerament, se’ls rep al saló d’actes per donar-los informació detallada sobre les especialitats tant de Cicles com d’Estudis Superiors. Es mostren TFTs i projectes d’antics alumnes per transmetre’ls millor quin és el perfil professional de cada titulació i s’expliquen les condicions d’accés: els requisits i les proves generals, específiques i accessos directes. Hi ha torn també de preguntes per respondre a tots els dubtes que puguen sorgir.

La segona part de la visita consisteix en veure les diferents aules pràctiques i tallers i com els actuals alumnes treballen allà. Assiteixen així al taller de Mecana, de gravat, a les aules patronatge de Moda, d’Animació, al plató de fotografia o el FABLAB, entre d’altres. D’aquesta manera se’ls apropen d’una manera més pràctica totes les activitats que es realitzen.

Escola
LLISTA D’ADMESOS ACCÉS DIRECTE GRAU SUPERIOR
Escola
INFORMACIÓ DE LA PROVA GENERAL DE CICLES FORMATIUS
Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ