Menu
 
L’alumnat d’Interiors aprén a treballar espais corporatius i comercials amb Vitale
26 de novembre de 2019

L’estudi Vitale va dur a terme el passat 22 de novembre una xerrada i dos tallers amb l’alumnat d’Interiorisme. Vitale funciona coma consultoria de disseny i comunicació especialitzada en el desenvolupament de projectes comercials i corporatius.

Van traslladar als alumnes com treballen unint aquestes dos vessants, a més d’amb quina tipologia d’establiments i clients solen col·laborar, quins són els principals reptes que els plantegen i quines solucions apliquen per resoldre’ls.

Els dos tallers posteriors a la xerrada van tindre molt bona acollida. El primer va consistir en l’elaboració de moodboards a partir de les necessitats d’un client real. El moodboard o mur d’inspiració és una eina molt útil per poder veure amb claredat el que es vol transmetre amb un projecte i serveix de guia durant tot el procés creatiu.

A la segona sessió es va treballar amb il·luminació creativa. Van realitzar diferents dissenys de làmpades basats en exercicis de repentització i improvisació a partir d’imatges.

 

Gràfic
La Casa de Carlota & friends explica el seu ‘activisme creatiu’ a l’EASDAlcoi
Gràfic
Gràfic i Il·lustració Aplicada acudeixen a l’OFFF Sevilla i coneixen la cultura visual de la ciutat
Producte
Escolliu com serà el reciclatge a l’EASDAlcoi!
Fotografia
El departament de Fotografia col·labora a la jornada ‘Difon FP Dual’ de la Conselleria d’Educació
Fotografia
Taller i xerrada d’Enrique Algarra a l’EASDAlcoi