Menu
 
Xerrada sobre disseny editorial a càrrec de Víctor Palau (Gràffica) i Daniel Rodríguez
16 de febrer de 2017

El pròxim divendres, 24 de gener, tindrà lloc al saló d’actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi una xarrada sobre disseny editorial titulada ‘Scripta manent’ (allò que s’escriu és permanent) de la mà del professor Daniel Rodríguez i Víctor Palau, editor de la revista de disseny, Gràffica.

A les 10.30h començarà aquest acte en què els alumnes podran enriquir-se de l’experiència de professionals, com és el cas de Daniel Rodríguez, professor de la Universitat d’Alacant, tipògraf, cal·lígraf, entre altres facetes, que parlarà sobre el procés de creació del seu darrer llibre Manual de tipografia digital, publicat per Campgràfic. En el cas de l’altre ponent, Víctor Palau, és editor de la revista Gràffica i dissenyador gràfic, i donarà a conèixer més en profunditat les motivacions i necessitats que l’impulsaren a llançar aquesta revista. Tots dos estaran acompanyats per José Luis Martín, editor de Campgràfic.

El departament de disseny gràfic, com ja és habitual, compta amb els millors professionals perquè l’alumnat i el professorat gaudim aprenent i intercanviant experiències.

Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic
Igualtat
Exposició de cartells 8 de març / Il·lustració Aplicada al Producte
Escola
Comissió del Congrés dels Diputats