Menu
 
Xerrada sobre disseny editorial a càrrec de Víctor Palau (Gràffica) i Daniel Rodríguez
16 de febrer de 2017

El pròxim divendres, 24 de gener, tindrà lloc al saló d’actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi una xarrada sobre disseny editorial titulada ‘Scripta manent’ (allò que s’escriu és permanent) de la mà del professor Daniel Rodríguez i Víctor Palau, editor de la revista de disseny, Gràffica.

A les 10.30h començarà aquest acte en què els alumnes podran enriquir-se de l’experiència de professionals, com és el cas de Daniel Rodríguez, professor de la Universitat d’Alacant, tipògraf, cal·lígraf, entre altres facetes, que parlarà sobre el procés de creació del seu darrer llibre Manual de tipografia digital, publicat per Campgràfic. En el cas de l’altre ponent, Víctor Palau, és editor de la revista Gràffica i dissenyador gràfic, i donarà a conèixer més en profunditat les motivacions i necessitats que l’impulsaren a llançar aquesta revista. Tots dos estaran acompanyats per José Luis Martín, editor de Campgràfic.

El departament de disseny gràfic, com ja és habitual, compta amb els millors professionals perquè l’alumnat i el professorat gaudim aprenent i intercanviant experiències.

Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi
Moda
Clec Fashion Festival