Menu
 
Xerrades “Scripta manent”, qualitat de continguts i èxit d’assistència
1 de març de 2017

Divendres passat, 24 de febrer, van tindre lloc al saló d’actes de l’Escola d’Art i Superior d’Alcoi (EASDAlcoi) les xerrades “Scripta Manent”. Els ponents, Daniel Rodríguez, Ana Gea i Víctor Palau van centrar les seues ponències en l’aspecte projectual, professional i pràctic del món de la tipografia aplicada a la comunicació.

Amb humor, exemples pràctics i dades reals, Daniel Rodríguez va exposar clarament les fases per les quals hauria de passar qualsevol estudiant de disseny per a iniciar el seu camí professional amb garanties d’èxit.

Per la seua banda, Ana Gea i Víctor Palau van mostrar l’evolució del seu estudi d’estratègia visual PalauGea Comunicación, a través dels treballs realitzats per a clients tant importants com Fedrigoni, entre d’altres.

Scripta Manent

La segona part de la seua exposició va girar al voltant de la plataforma de comunicació Gràffica. Llavors van contar els secrets i amagatalls d’una publicació que és un referent al món del disseny gràfic.

José Luís Martín Montesinos, editor del darrer llibre de Daniel Rodríguez Manual de tipografía digital a Campgràfic, no va poder assistir per una incidència d’última hora. Però cal ressaltar que l’acollida de la publicació entre el públic assistent va ser molt bona, ja que el volum de vendes de la publicació va ser bastant alt.

La jornada es va tancar amb una sensació de satisfacció total per part de tots els presents a les xerrades.

Share on Facebook18Tweet about this on TwitterShare on Google+0
Escola
Orientadors de secundària i batxiller coneixen de primera mà l’escola
Il·lustració
Inaugurada l’exposició de ‘Conte contat, conte pintat’
Escola
Coneix-nos
Il·lustració
L’alumnat aprén tècniques d’aquarel·la avançada amb Fran Parreño
Il·lustració
Els contes dels alumnes de l’EASDAlcoi i el CIP de Batoi veuen la llum

11 d’abril