8 DE MARÇ / DEPARTAMENT D’IGUALTAT DE L’EASD ALCOI

El Departament d’igualtat de l’EASD Alcoi promou el desenvolupament de projectes que incloguen temàtiques d’igualtat, siga de forma directa o transversal.

Fruit d’aquest impuls i gràcies al suport del professorat de l’escola s’han realitzat treballs d’investigació; al Departament d’Audiovisuals amb les professores Diana Cortés i Gràcia Sarrión i al Departament d’Història amb la professora Salomé Sala.

Al CFGS d’Animació, Diana Cortés ha treballat “Dones”. La temàtica del projecte es fonamenta en la visibilizació de referents dones en diferents camps laborals.

Salomé Sala també ha plantejat dita temàtica en les especialitats d’Animació, Il·lustració i Moda. En aquest cas, els treballs d’investigació han inclòs dones de les respectives àrees.

Gràcia Sarrión, junt amb l’alumnat del Grau de Disseny Gràfic, ha treballat des de la seua assignatura, projectes centralitzats en l’experiència de ser dona i el seu desenvolupament social. El resultat audiovisual és “8M juguetes, Hundida y ¿Estás bien?”.

El Departament d’igualtat de l’EASD Alcoi vol agrair a l’alumnat i professorat la seua implicació i posar en valor la lluita pel canvi social a través del disseny. Enhorabona!

Desplaça cap amunt