Actiu Academy

Divendres passat 27 de gener, va finalitzar la primera edició d’Actiu Academy, on 100 estudiants de les Escoles d’Art i Superior de Disseny de la Comunitat Valenciana han treballat durant aquest primer semestre en propostes de mobiliari Soft Seating, per a espais àgils en l’entorn educatiu.

Des dels graus de Disseny continuem apostant pel treball col·laboratiu amb les empreses i pels projectes interescoles, que generen una experiència, real, enriquidora i molt pròxima a allò que les noves generacions trobaran en la seua inserció al món laboral.

Destaquem també, el paper fonamental que realitzen les empreses, en aquest cas ACTIU, ECOCERO i FINSA, donant suport a aquestes iniciatives amb el seu temps i els seus recursos, a més d’amb un compromís infinit… Gràcies!

L’acte final d’aquesta fructífera col·laboració, es va celebrar al Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC), on va eixir guanyadora la proposta Arc, de l’EASD de Alicante, disseny de Maria Luisa Hidalgo, Raquel Luna, Andrea Poveda, Amanda Teruel i Marcela Palacios.
El segon premi va ser per a la proposta NEO-GAMI, de l’EASD d’Alcoi, disseny d’Ángela Notario, Álex Gran i Salva García.

Sota el paraigua d’Actiu Academy continuarem generant experiències i sinèrgies entre empresa i educació.

Agraïment a tots/es els/les treballadors/es de les empreses, a les institucions, als docents i a tot l’alumnat.

Fran Calabuig, Carlos Flores, Vince Berbegal, Soledat Berbegal, Miguel Hernández, Sandra, Miguel Ángel García, Sonia Moya, Sergio Ferrero, Irene Brotons, Jorge Campoy, Amanda Alborch, Mari Cruz Fernández, Carlos Manteca i David Ulibarri.

Desplaça cap amunt