Una Lluerna Fa De Semafor

Alumnes de la nostra escola il·lustren un poemari de Joan Valls

La setmana passada es va presentar Una lluerna fa de semàfor, l’antologia poètica de Joan Valls en la que els alumnes de 2n Cicle Superior d’Il·lustració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, coordinats pel professor Antonio Fernández, han participant il·lustrant els diferents versos d’aquest compendi.

El poemari, publicat per Andana Edicions, és una altra de les iniciatives que s’emmarquen dins de l’Any Joan Valls pel centenari del seu naixement i està conformat per un repertori de poemes escollits especialment per a que puguen ser entesos pels més menuts, perquè un dels objectius d’aquesta iniciativa és donar a conéixer l’obra de Valls entre els més joves. La tria i coordinació de l’obra ha anat a càrrec d’Ester Vizcarra i la introducció del llibre l’ha feta Francesc Gisbert.

Volem donar l’enhorabona als artistes que han il·lustrat aquest llibre: Juanjo Gasull, Carlos Polo, Marta Juan, Jaime Castañer, Óscar Cortés, Anna Gisbert, Sara Ferrer, Mauro Díaz, Andrea Botella, Noel Gata, Cristina Quiles, Pedro J. Iñíguez, Vicky Fayos, Priscila Arandiga, Jordi Rubio i Samuel Madrigal.

Desplaça cap amunt