Workshop Belli Ramírez

Belli Ramírez fa de guia en el pas a pas de la producció en animació

Els alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) van poder gaudir la setmana passada d’una conferència i un workshop amb Belli Ramírez, un referent de la direcció de producció en projectes d’animació estatal. La ponent en el primer acte va repassar la seua trajectòria professional, de la qual va ressaltar que actualment ja està treballant en la quarta temporada de la popular sèrie d’animació, Pocoyó, on és la cap de producció.

Quan va arribar el torn del workshop, l’alumnat assistent va poder aprendre el procés de producció en animació pas a pas, des del guió fins al resultat final. Concretament, els alumnes de primer d’animació van treballar tots amb el mateix guió i en el cas dels de segon, cadascú va treballar amb el seu.

Workshop Belli Ramírez

El treball de les dues sessions de workshop va consistir a saber identificar les diferents necessitats a partir del text del guió, per això Belli Ramírez va anar indicant la millor manera d’anar subratllant els diferents elements d’atrezzo (props), personatges, ‘layouts’, fons, etc. I amb totes les tasques a desenvolupar analitzades i ubicades, aquestes han de passar a programes específics de producció en què es controla el temps que aquestes comporten per tal d’aconseguir el projecte d’animació final, com és el cas del disseny dels personatges, acolorir-los, etc. D’aquesta manera es pot controlar el temps de producció que comportarà la creació d’un projecte d’animació a partir d’un guió.

Desplaça cap amunt