La biblioteca de l’EASDAlcoi amplia el seu horari per les vesprades

A partir d’aquest curs 2019-2020 la biblioteca de l’Escola obri  ininterrompudament de 8.15h fins a les 18.30h per donar així servei també a l’alumnat dels cicles de Fotografia, PDO i Estilisme d’Indumentària que cursen de vesprades.

Des d’aquest dilluns 23 de setembre la biblioteca romandrà oberta tres hores més del seu horari habitual, que finalitzava a les 15.30h. Alumnes, exalumnes i  professors podran fer-ne ús d’aquest espai de vesprades també.

Hi han més de 6.000 llibres ordenats segons les especialitats que s’imparteixen i 1.700 revistes centrades principalment en el  disseny.  El fons va ampliant-se curs rere curs amb propostes tant del professorat com de l’alumnat que s’incorporen si es considera que són adients per a les necessitats del centre.

Una de les temàtiques que més a ha crescut darrerament en quant a nombre de materials ha estat Fotografia. Ha passat de ser una assignatura transversal a una especialitat que ja necessita de contingut propi més concret i potent. El mateix va passar amb Animació uns cursos enrere.

Tots aquells que estiguen interessats poden consultar els títols a la pròpia biblioteca o utilitzar el servei de préstec (se’n realitzen una mitjana de quasi 200 al mes. És d’una setmana per a l’alumnat i de dos per al professorat. A més, hi ha també ordinadors oberts als usuaris de l’Escola i possibilitat d’utilitzar l’escàner.

Desplaça cap amunt