Organització i funcionament de la Biblioteca

La biblioteca de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, consta d’un fons bibliogràfic d’al voltant de 6000 llibres, i està conformat per monografies, catàlegs, revistes, i un petit
fons de materials audiovisuals.

La biblioteca és un servei d’accés lliure i gratuït, obert a tota la comunitat educativa (estudiants, professors, i investigadors), i també a antics alumnes.

La biblioteca pel que fa al seu funcionament es regeix pel següent reglament.

La col·lecció de la Biblioteca està estructurada bàsicament seguint les especialitats que s’imparteixen al centre:

  • DISSENY DE MODA
  • DISSENY D’INTERIORISME
  • DISSENY DE PRODUCTE
  • DISSENY GRÀFIC
  • IL·LUSTRACIÓ APLICADA
  • ANIMACIÓ AUDIOVISUAL
  • FOTOGRAFIA

Però de manera més concreta podem trobar els següents apartats:

1. Obres de referència: diccionaris, atles, enciclopèdies, guies…

2. Materials no específics: Festes i tradicions, Filosofia, Fons Alcoià, Geografia i Història, Literatura en valencià, i Literatura en castellà. Pel·lícules cinematogràfiques (DVD).

3. Materials comuns: Anatomia artística, Color, Dibuix i Dibuix tècnic, Paper, Tècniques artístiques, Ornamentació, Informàtica, Anglès (pel·lícules i lectures), Manuals i Diccionaris sobre Disseny, Arts i Oficis, Manualitats, Tecnologia, Màrqueting i Orientació laboral.

4. Materials d’Art: Manuals, monografies, enciclopèdies i diccionaris sobre la Història de l’Art, i catàlegs d’artistes i d’exposicions.

5. Disseny de Moda: Història de la Moda, Patronatge, Tendències, Il·lustració, Manuals, Dissenyadors, Història tèxtil, Complements i revistes.

6. Disseny d’Interiorisme: Manuals, Interiorisme d’espais públics i d’espais privats, Arquitectura, Construcció i Materials, Urbanisme i Paisatgisme, Dibuix, Patrimoni, Escaparatisme, i revistes.

7. Disseny de Producte: Manuals, monografies d’autors i temes, Ergonomia, Catàlegs i Llibres d’informació i Packaging, i revistes.

8. Disseny gràfic: Manuals, monografies d’autors i temes, llibres d’informació, Tipografia, Disseny editorial, Identitat corporativa, Infografia, Simbologia i Logotips, Senyalèctica, Packaging.

9. Il·lustració: Il·lustració de producte, il·lustració editorial, Còmic..

10. Animació Audiovisual: Manuals d’Educació Visual i Animació, Manuals i llibres d’Història dels Mitjans Audiovisuals i del Cinema i, DVD.

11. Revistes: Publicacions sobre Interiorisme, Moda, Disseny Gràfic, Disseny de Producte, Il·lustració i Fotografia.

Serveis de la Biblioteca

La biblioteca està oberta en l’horari:

  • Matins de dilluns a divendres de 8:15 h. a 15:30 h.
  • Vesprades (sense servei de prèstec) els dilluns de 16:00 a 18:50 h / dimarts i dimecres de 16:00 a 19:40 h / dijous de 16:00 a 17:40 h.

i ofereix els següents serveis:

Desplaça cap amunt