Bijuteria per a canviar el món

Els alumnes de tercer de Moda han dut a terme una col·laboració solidària juntament amb l’ONG Proyso. Dins de l’assignatura d’Accessoris de moda i complements tèxtils han realitzat una sèrie de creacions de bijuteria amb elements senzills com granadures, filferros, fils, llanes i altres materials amb els quals s’obtenen resultats amb una estètica potent. De tots aquests dissenys s’ha realitzat una selecció perquè després la pròpia entitat puga posar-les a la venda online al seu web o en els diferents mercadets en els quals participa per a poder recaptar fons per als seus projectes.

L’alumnat va poder conéixer de primera mà tot el treball de Proyso en una xerrada que van oferir dos dels seus responsables dijous passat 17 de gener a l’Escola. Un dels seus principals projectes és el Centre Infantil Luis Amigó situat a Guinea Equatorial i dedicat a l’assistència sanitària, alimentació i educació dels xiquets.

D’aquesta manera l’alumnat ha aprés a treballar per a un target concret amb unes característiques específiques i amb la particularitat de que en lloc ser per a una marca ha sigut per a una ONG. “Amb aquesta experiència s’evidencia que amb el teu treball, fent el que t’agrada, pots ajudar els altres i a més es materialitzaran i donarà ús real als dissenys seleccionats” apunten des del departament de Moda.

FOTOGALERIA DELS DISSENYS SELECCIONATS

Desplaça cap amunt