CAMPANYA CARTELL IGUALTAT 8M

L’alumnat de 3r del Grau d’Il·lustració Aplicada, des de l’assignatura de Projectes i amb la col·laboració del Departament d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi, han realitzat el cartell que serà imatge de la campanya 8M, i que enguany té com a lema l’Ecofeminisme.

L’1 de febrer, Aranza de Gracia, regidora d’Igualtat i les tècniques del Departament d’Igualtat, Alicia López, María Sellés y Rut Tomás, van acudir a l’EASD Alcoi per a seleccionar el cartell guanyador, junt amb la docent encarregada del projecte, Isabel Remohí.

Nerea Alcaraz Pont va ser l’alumna que va aconseguir representar l’esperit de l’Ecofeminismo d’acord amb l’objectiu de la campanya i la seua imatge va ser seleccionada, amb el lema: “Ni la terra ni les dones som territori de conquesta. Depenem del planeta i de la resta de persones. Cuidem-nos”. 

L’1 de Març de 2022, Nerea Alcaraz, va rebre, acompanyada per les seues companyes i els seus companys, de la mà d’Aranza de Gràcia, un reconeixement pel seu treball, en el saló de ple de l´Ajuntament d´Alcoi.

Des de l’EASD d’Alcoi, s’han elaborat els fullets informatius amb les activitats previstes per a la campanya del 8M, amb la imatge dissenyada per Nerea.

Durant aquesta setmana del 8M, podeu veure tots els cartells participants en una exposició a la planta -1 de l’EASD dAlcoi. Vos animem a visitar-la!

Departament d’igualtat de l’EASD Alcoi.

Desplaça cap amunt