CARMEN BASELGA: CONFERÈNCIA I TALLER SOBRE INTERIORISME

El Departament d’Interiors ha organitzat una jornada teoricopràctica amb la reconeguda interiorista Carmen Baselga.

L’alumnat de l’especialitat, tant de cicles formatius com d’estudis superiors, ha assistit a la conferència “El diseño interior y la experiencia gastronómica”. Carmen Baselga ha explicat com, des del seu taller, es van abordar 3 projectes d’espais gastronòmics emblemàtics i els reptes que van suposar.

A la vesprada, s’ha desenvolupat la part pràctica al taller “Proyectar la cocina”. A partir d’una selecció de pel·lícules, l’alumnat ha proposat un disseny de cuina als personatges protagonistes dels films. La cuina domèstica s’ha treballat per grups i seguint les pautes de la ponent. Carmen Baselga ha captat  l’atenció de l’alumnat amb les seues encertades explicacions, motivant-lo per resoldre les cuines dels projectes que actualment treballen a l’assignatura de projectes.

Carmen Baselga és directora creativa de Carmen Baselga_Taller de projectes i desenvolupa part de la seua activitat professional a l’entorn del disseny i de l’arquitectura interior. Destaca el seu treball per a entitats com ara Telefónica, Fundació La Caixa, Grohe, Electrolux, entre d’altres. A més, és professora del Màster Universitari en Disseny d’Interiors de la Universidad CEU-Cardenal Herrera de València. Durant la seua trajectòria ha estat guardonada en nombrosos festivals, com els Premis FAD, els FX-International Interior Design Awards o Los Premios Tendencias.

Desplaça cap amunt