Cartell Dia de l´Orgull

L’alumnat de 1r del CFGS de Gràfica Publicitària, ha desenvolupat, a l’assignatura de Projectes de gràfica publicitària, sota la tutela de la seua docent Blanca Crovetto, la proposta de cartells per a l’associació Ponts Digualtat.

El cartell s’utilitzarà per presentar les activitats programades per l’associació en la celebració del Dia de l’Orgull.

Per seleccionar una proposta entre les dissenyades per l’alumnat, l’associació va reunir Aranza de Gràcia de la Regidoria de Polítiques Inclusives, Igualtat, Infància i Adolescència de l’Ajuntament d’Alcoi, Rut Tomás, tècnica de Serveis Socials, Susana Alemany i Chemi Galiano, artistes de projecció social, Jorge Enrique Coderch i Aitor Pla Domínguez, tresorer i president respectivament de l’associació Ponts d’Igualtat, i Mª Ángeles Fresneda, coordinadora d’Igualtat de l’EASD d’Alcoi.

Després de la presentació i valoració dels diferents treballs, es va consensuar com a seleccionat el realitzat per Andrea Quiñonero.

Enhorabona per la feina desenvolupada!

Cartells realitzats: 1_Andrea Quiñonero (cartell seleccionat), 2_Sandra Pla Martínez, 3_Sara Jacome, 4_Sonia Tormo, 5_Ádel Guerchi Verdú, 6_Aida Navarrete, 7_Elizabeth López, 8_Emma Caravaca, 9_Íker Juan, 10_Iván Bernabeu, 11_Jordi Cano Díaz, 12_Matilde Calleja, 13_Nerea.

Desplaça cap amunt