CLEC 23

Aquest és una mostra dels dissenys que l’alumnat de Moda de l’EASDAlcoi va presentar a les desfilades de Clec Fashion Festival els dies 27 i 28 d’octubre, dins de la Setmana de la Moda de València a La Ciutat de les Arts i les Ciències:

_A la desfilada de Moda Sostenible va participar Paula Lérida Pérez amb el projecte de Disseny de Moda desenvolupat al seu TFG, CAPÍTULO 23 SOLEDAD. Fotografies de @marcbl_fotografia (imatges 1-2).
_A la desfilada de Disseny Emergent va presentar el seu PFC del CFGS d’Estilisme d’Indumentària Zakaría Bouhdid, amb títol ¡ESTÁS A SALVO!. Fotografies de @marcbl_fotografia (imatges 3-4).
_A la desfilada de Disseny Emergent, Victoria Cardona Vicens va presentar la col·lecció CTRL. Fotografies de Clec (imatges 5-6).
_Per últim, Iván Ponce Valdivieso, va mostrar el seu projecte VANCÉLAND AFTER SHOW, també participant com a Dissenyador Emergent. Fotografies 7-8.

Agraim a Clec Fashion Festival i a Amalia Riestra l’oportunitat que brinda a l’alumnat i als nous i noves dissenyadors/es i per descomptat, felicitem a Paula, Victoria, Zakaría i Iván per l’excel·lent treball realitzat.

Desplaça cap amunt