Conchi Sarabia apropa el concepte i la realitat del disseny de calçat a l’alumnat de Moda

Els alumnes del Grau de Moda van gaudir el passat dimecres 12 de febrer de la ponència de Conchi Sarabia, dissenyadora de calçat freelance amb una àmplia trajectòria professional que inclou una dècada en la marca Tempe del grup Inditex.

En la conferència, va explicar la seua formació artística i d’especialització en l’àmbit del disseny, la seua trajectòria professional i el seu sistema de treball actual. Potenciant la presentació, va mostrar testimonis dels diferents recorreguts d’especialització en calçat que han protagonitzat altres dissenyadors.

La dissenyadora va explicar el procés de creació d’una col·lecció exemplificant amb esbossos i fitxes tècniques, incloent la temporalització de cada fase, donant mostra del vertiginós procés que suposa crear una quantiosa col·lecció en menys de tres mesos, així com la importància del prototipat en la preses de decisions del procés creatiu.

A més, va enriquir l’experiència als alumnes oferint-los una valuosa informació d’oferta formativa complementària d’especialització i de les possibilitats laborals en el camp del calçat a nivell nacional i internacional.

Desplaça cap amunt