Cumulus Antwerp 2023

Patrik Baldan, professor de Moda de l’EASD d’Alcoi, ha participat com a ponent en l’última edició de Cumulus.

Cumulus és la principal associació mundial per a la formació i investigació en Art i Disseny, connecta 370 institucions associades en 69 països per a intercanviar coneixements i millors pràctiques.

“Disseny de moda compromís i bones pràctiques: mètodes, instruments i context d’acció” és el grup d’investigació internacional del qual Patrik forma part, juntament amb professorat de l’EASD de València i de la Universitat d’Arquitectura de Venècia.

Per a aquesta última edició de Cumulus, que s’ha dut a terme a Amberes, el grup d’investigació ha presentat els seus últims estudis i propostes relacionades amb la moda sostenible, l’empatia amb les peces i la naturalesa. El projecte es titula “Relat i escriptura com a metodologia creativa en el discurs Human-Nature center design”, i s’ha materialitzat en una instal·lació artística i una conferència amb workshop final.

“El més important d’aquestes investigacions és portar aquests nous coneixements i maneres de treballar a l’aula i experimentar-les amb el nostre alumnat”.

Desplaça cap amunt