DIA MUNDIAL DE LA PREVENCIÓ DEL SUÏCIDI. “LA NIÑA AMARILLA”

Amb motiu del Dia Mundial de la prevenció del suïcidi volem mostrar-vos els treballs que l’alumnat de tercer de disseny gràfic va realitzar el curs anterior en col·laboració amb l’associació (sense ànim de lucre) “La niña amarilla“.

Es tracta d’uns vídeos realitzats a l’assignatura de Taller d’audiovisuals amb la tècnica de la rotoscòpia on es pretén visualitzar de manera gràfica testimonis sobre aquest tema.

L’associació “La niña amarilla” va partir de la necessitat de comunicar la importància de la prevenció entorn del suïcidi a través d’un llibre, i això va propiciar la creació d’una associació amb finalitats socials, sense ànim de lucre, que porta el mateix nom. Els seus objectius giren entorn de la prevenció i la comunicació. Podeu saber més sobre l’associació en https://laninaamarilla.com/#projecte

Cal recordar que el suïcidi és la primera causa de mort a Espanya en persones d’entre 15 i 29 anys i que és important visualitzar el problema perquè puga haver-hi comunicació suficient, ja que aquesta és un dels recursos amb què es compta per a la seua prevenció.

Us deixem amb algun dels treballs del nostre alumnat

 

Desplaça cap amunt