Alumnes de l’EASDAlcoi s’endinsen en ‘Isla de Perros’ i ‘El Principito’ a l’Animac 2019

L’Escola va estar present a la Mostra Internacional d’Animació de Catalunya (Animac) de Lleida. En concret, van participar en les propostes organitzades, alumnes dels Cicles d’Animació, Il·lustració i Gràfica Publicitària i també dels Estudis Superiors de Disseny Gràfic i Il·lustració Aplicada.

Durant el divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 de febrer es van succeir una sèrie d’activitats que tenien la tècnica del stop-motion com a fil conductor en l’edició present. Van haver master class de professionals en aquest àmbit de la talla Peter Lord cofundador d’Aardman Animations, un estudi amb més de 40 anys de trajectòria i premiat als Òscars o l’animadora (i guionista, directora i productora) finlandesa Katariina Lillqvist amb més de 20 títols d’animacions stop-motion a les seues esquenes.

A nivell internacional també van donar a conèixer les seues experiències professionals Mark Osborne, director i animador de la pel·lícula ‘El Principito’; membres d’Screen Novelties, un col·lectiu de directors de cine especialitzats en stop-motion o els creatius canadencs Clyde and Henry.

També va haver intervencions i perspectives a nivell nacional de la mà d’animadors, model makers i constructores espanyoles que van participar en la pel·lícula ‘Isla de Perros’ de Wes Anderson o de Vicent Mallol i Paloma Mora, director i productora de la sèrie d’À Punt, El diari de Bita i Cora, que van estar també en les darreres Jornades d’Animació de l’EASDAlcoi.

Van haver també projeccions de curts i llargmetratges així com tallers d’stop-motion amb objectes reciclats, de modelatge de personatges, de com fer un booktrailer i d’animació 2D i 3D, entre d’altres. En definitiva, va ser una oportunitat per als alumnes per poder conversar amb gent referent dins d’aquest sector i conèixer de prop les seues maneres de treballar i preguntar dubtes i inclús mostrar projectes propis.

Scroll to Top