L’EASDAlcoi i Cada Lata Cuenta presenten el projecte de reciclatge Llaunart

Aquest dijous 13 de febrer  a la sala d’actes Josep Albert Mestre es presentarà Llaunart, una iniciativa conjunta de l’EASDAlcoi i l’entitat Cada Lata Cuenta. L’objectiu és contribuir des d’una perspectiva artística i del disseny a difondre i promoure la cultura del reciclatge, en especial de les llaunes.

Pablo García, director de Cada Lata Cuenta explicarà a l’alumnat participant en què consisteix la proposta i contextualitzarà les línies de treball a desenvolupar per les diferents disciplines. Cal destacar que és una acció de centre i hi ha diferents especialitats implicades: Il·lustració Aplicada, Disseny de Producte, Animació, Disseny Gràfic i Fotografia. Aquesta última ja ha dut a terme la seua col·laboració.

A més, Pilar Basalobre i Carlos Jiménez de l’estudi photoAlquimia realitzaran un taller d’upcycling, és a dir, d’aprofitament de materials ja usats per crear nous productes de major valor que l’original. Tot sempre encarat a realitzar elements comunicatius al voltant del reciclatge.

La xerrada i taller marca l’inici dels diferents projectes amb els que es treballarà durant tot el  segon semestre. D’aquesta manera, l’Escola mostra el seu compromís amb la problemàtica mediambiental i participa de manera activa en la conscienciació social de la mateixa.

Desplaça cap amunt