Fernando Salas

El polifacètic Fernando Salas visita l’EASDAlcoi

El dimecres, 21 de març, el dissenyador polifacètic, Fernando Salas, realitzarà un workshop dedicat a la il·luminació aplicada a l’espai i l’endemà, dijous 22, impartirà una ponència per a l’alumnat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. La conferència tindrà lloc al saló d’actes de l’escola a les 10:30h i estarà enfocada tant al disseny de productes com a l’interiorisme i a la relació entre ells.

Salas es dedica a molts aspectes del disseny, des de l’industrial, a interiors o al mateix disseny del producte. Entre els seus últims treballs cal destacar projectes com el restaurant Dos Torres en Barcelona, l’interiorisme d’El Molino de Barcelona (2010), el showroom Espai Carré i la reforma de la sala de barriques per al vi “Único” de les Bodegues Vega Sicilia (2011).

A més, és co-autor de l’Hotel Gran Domine en Bilbao (2002), del Restaurant-Sala de concerts Calle 54 en Madrid (2003) o del restaurant IKEA en Vitoria (2005), tots ells projectes realitzats col·laboració amb Javier Mariscal.

En l’àmbit del producte destaquen aportacions recents com el tamboret Freddy per a Amat-3, la cadira Clip i la butaca Paquito per a Uno Design o la làmpada GoodNews per a Cronek.

A més, també exerceix com a professor en les escoles Eina i Elisava en Barcelona, la facultat de Belles Arts de Salamanca i com a professor convidat en la Faculté D’Aménagement de Montreal (Canadà) i la Universidad Bolivariana de Medellín (Colòmbia).

Desplaça cap amunt