El premi Ovidi al Millor Disseny a l’EASDAlcoi

L’alumna de l’EASDAlcoi Sofía Hernández ha segut guanyadora en aquesta edició del premi Ovidi al millor disseny del disc. El disc Nuvolàstic del grup alcoià Júlia integrat per Estela Tormo i Lídia Vila, que en paraules de Sofía Hernández “van confiar en el meu treball en tot moment”.

2

En paraules de jurat, segons dissenycv “és un treball impecable tant des del punt de vista formal com dels mitjans emprats”. Realitzat als tallers del grup Mecana Sans aci a la pròpia EASDAlcoi, diu l’autora, Sofia Hernández, que es tracta d’un disseny “basat en la conceptualització del disc: una hibridació entre allò digital, textura generativa creada mitjançant codi en Processing, i l’aplicació analògica, passant la textura a un segell de cautxu i estampada en cartró reciclat”. Els textos de la caràtula s’han composat amb tipos de plom, tota una obra d’artesania.

1

El jurat que li va entregar dit guardó en formaven part el disenyador i il·lustrador Antonio Ballesteros de formo.org (membre del col·lectiu Aplec de Disseny); Isabel Requena i Mireia Sabanés de Produccions Mínimes (minimes.tv); i Cèsar Amiguet, dissenyador gràfic i director d’art a Escola Valenciana, qui també ha fet de secretari del Jurat. Cal agraïr la col·laboració del també dissenyador Dídac Ballester en la configuració d’aquest jurat.

3

Desplaça cap amunt