ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

Estimats alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. S’ha obert el termini de presentació de candidatures per a la elecció de Representants d’Alumnes en el Consell Escolar.

S’elegeixen 4 representants de tots els alumnes de l’escola que s’hagin presentat voluntàriament  com a candidats. La resta dels candidats presentats quedaran disponibles – en ordre de votació obtinguda –  per a la substitució dels 4 finalistes, en cas de que finalització dels seus estudis o de baixa o absència en les reunions del consell.

Vull que considereu la importància que té la vostra representació en el Consell Escolar, on també hi formen part, la direcció del centre, els representants dels professors i del PAS (personal administratiu, consergeria i serveis).

Aquest organisme pren part de les decisions importants de l’escola: de tipus econòmic, acadèmic, etc.

També és l’espai on podeu transmetre els problemes i necessitats, es propostes de millora i oferir-nos suggeriments, etc.

És per això que vos convide a que es presenteu, aquells que així ho consideren,  com a candidats com  a representants dels alumnes en el Consell, en les eleccions que tindran lloc el proper 3 de desembre, 2014.

I que, per damunt de tot, participeu en la votació elegint al millor representant que cregueu.

 

Vicent  Martí  Vañó

Director EASDALCOI

<!–EndFragment–>

Desplaça cap amunt