L’empresa EMEDEC mostra als alumnes d’Interiors les últimes innovacions en materials de fusta

Dimecres passat 23 d’octubre els alumnes de 2n i 3r de Disseny d’Interiors van assistir a la presentació de diversos productes de l’empresa EMEDEC en la sala d’actes de la EASDAlcoi.

EMEDEC és una empresa amb una llarga trajectòria en el sector dels productes derivats de la fusta. Els alumnes van poder conéixer de primera mà materials com els taulers Panelate, els de fusta ciment i una de les últimes novetats, els taulers amb superfície Organoid.

Els taulers Panelate ofereixen múltiples possibilitats de disseny ja que  les operacions de mecanitzat que presenten en la seua superfície permeten experimentar amb diferents formes geomètriques, amb línies rectes o corbes, així com amb diversos acabats, envernissats o lacatges.

Els taulers de fusta ciment VIROC, es presenten en diversos colors i acabats, i són ignífugs i hidròfugs, a més presenten bones característiques d’aïllament acústic i tèrmic. Es tracta d’uns taulers molt versàtils que tenen aplicacions en: façanes, paviments, falsos sostres, revestiment de parets, etc.

Finalment, els taulers amb acabat en superfície natural Organoid, que es caracteritzen pel seu aspecte orgànic i natural. Estan constituïts per materials naturals recollits a la muntanya que preserven les seues qualitats naturals com el color i l’olor, estimulant tots els sentits.

Es va tractar d’una experiència molt enriquidora perquè es va poder disposar de múltiples mostres de tots materials per a sospesar, tocar, i en definitiva conéixer-los in situ.

Desplaça cap amunt