25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva

L’EASD Alcoi recolza el missatge del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, amb “Autoprotecció i reconstrucció”.

L’exposició projecta positivitat davant la superació de la violència masclista i pretén sensibilitzar i fomentar l’empatia. La sèrie de fotografies artístiques representa l’autoprotecció utilitzant els xals d’autoria pròpia. El disseny d’aquestos xals respon a la investigació i ideació de la violència masclista i les fases de superació.

El treball s’ha realitzat en Projectes de 2n i 3r del Grau d’Il•lustració Aplicada al Producte, amb les professores Inmaculada Aledón i Diana Ortiz coordinades amb el Departament d’Igualtat de la nostra escola.

Les fotografies de l’exposició són de l’alumnat de Fotografia: Mariana Guzmán, Jorge Jaen, Irene Iñiguez, Mauro Centeno, Celia Palací i Jesús Tortosa.

El Departament d’Igualtat agraeix la motivació de l’alumna i professorat i l’assistència a l’inauguració d’Aranza de Gracia -regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Infància i Adolescència-, Rut Tomás -agent d’Igualtat-, Maria Sellés -tècnica en Promoció d’Igualtat de gènere, Alicia López -tècnica en Promoción d’Igualtat de gènere- i Raül Llopis -regidor de Cultura, Política Lingüística i Seguretat-.

L’exposició es pot visitar a l’EASD Alcoi fins al 20 de desembre.

Fotografies d’Irene Estellés i Lide Alonso.

Scroll to Top