25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona

El 23 de novembre, a la sala d’actes de l’EASD Alcoi, hem assistit a una conferència de la mà de Mónica Corbí i Concha Sánchez, lletrada i psicòloga de l’OAVD, Oficina d’Assistència a les Víctimes del Delicte, d’Alcoi.

Qualsevol persona pot acudir a les OAVD, és un recurs universal i gratuït, que dóna servei per rebre ajuda o assessorament. Les seues funcions són: informar, acompanyar, donar suport i coordinar.

La violència de gènere no és tan sols un problema de les víctimes, és un problema social i per això totes i tots hem de responsabilitzar-nos i involucrar-nos.

L’EASDAlcoi i el Departament d’Igualtat de l’EASDAlcoi agraïm a Mónica i Concha la seua feina, dedicació i sensibilitat. Gràcies per ajudar -nos a conéixer el perfil de l’agressor per poder-lo identificar i denunciar, i sobretot a com donar-li suport a la víctima per poder-la acompanyar en el procés sense jutjar. Moltes gràcies a Ana Bay, professora d’Organització i Legislació de l’EASDAlcoi per connectar-nos amb l’OAVD i fer possible aquestes iniciatives tan necessàries.

Scroll to Top