“CON AMOR”, EL TFG D’ÁNGELA ESCOLANO, BECAT PER ACETEX I AITEX

Ángela Escolano, alumna d’Il·lustració Aplicada al Producte, ha exposat el seu TFG “Con amor” a la seu de l’Agrupación Empresarial Textil Alcoyana.

La finalitat d’aquesta exposició és donar a conèixer el seu projecte d’il·lustració enfocat al sector tèxtil. Ángela ha abordat un projecte ple de valors, sensibilitat i sostenibilitat, on la seua idea creativa es materialitza il·lustrant mocadors oncològics per a les dones que pateixen càncer.

La seua capacitat de recerca i dedicació han proporcionat un resultat excel·lent i la sensibilitat que atorga a l’hora d’il·lustrar les seues superdones ha enlluernat tothom.

“Con amor” ha estat becat per les entitats ACETEX i AITEX, que aposten per les noves idees del nostre alumnat i potencien la difusió i reconeixement davant de les diferents entitats i empresaris de la comarca.

A la jornada de presentació han assistit León Grau, president d’AITEX, i José Martínez, president d’ACETEX, que han felicitat la nostra alumna per la gran tasca realitzada.

L’exposició romandrà al Hall de la seu de Textil Alcoyana fins el divendres 25 de març . Us convidem a passar a veure-la i gaudir-la.

Agrupación Empresarial Textil Alcoyana / Carrer Santa Rita, 21.

 

 

Scroll to Top