Ainhoa Blanquer Premi Mestre 2021

Ainhoa Valero Blanquer, titulada en el Cicle Formatiu de Grau Mitjà dins de la família de Disseny Gràfic, a l’especialitat d’Assistent al Producte Gràfic Imprès a l’EASDAlcoi, aconsegueix el “Premi Mestre” al seu projecte final de Cicle, del curs 2021-2022.

Aquests premis porten el nom d’Albert Mestre, que ha sigut un dels professors que ha tingut més presència a nivell Estatal en l’organització dels Estudis d’Art i Superiors de Disseny. Així d’aquest mode és reconeix la seua tasca i treball.

L’acte es va donar lloc a la Escuela de Arte José Val del Omar de Granada on es va realitzar l’entrega dels X i XI “Premis Mestre” a l’ excel·lència en els Ensenyaments de Disseny convacats por la Confederación de Escuelas de Artes Plásticas y Diseño.

premi mestre 2021

Al “Premi Mestre”, es van presentar més de tres-cents projectes de totes les Escoles d’Art i Superiors de Disseny del territori nacional, aquest premi té l’objecttiu de constituir-se en una cita anual, que dóna acollida a totes les Escoles d’Art i Superiors de Disseny gestionades amb fons públics. La sel·lecció dels projectes té com objectius premiar la qualitat, la innovació i la creativitat de les propostes.

Scroll to Top