Concurs Il·lustració Textil

Com cada any, els estudis superiors d’Il·lustració Aplicada al Producte, han oficiat el lliurament dels premis del Concurs d’Il·lustració Tèxtil a càrrec de les entitats ACETEX, Associació Comarcal d’Empresaris Tèxtils de l’Alcoià i El Comtat, i AITEX, Institut de Tecnològic Tèxtil d’Alcoi.

S’ha comptat amb la presència del director d´AITEX, Vicente Blanes, i el President d´ACETEX, José Martínez, els qui han fet lliurament dels premis a les guanyadores d’aquest projecte que consisteix en il·lustrar el tèxtil de les habitacions d’un hotel temàtic. Ha sigut un projecte ambiciós que requeria focalitzar molt bé el target perquè el producte final fora atractiu i innovador.

Encara que cada any l’elecció dels treballs guanyadors és més complexa, el comité va seleccionar com a primer premi el treball d’Elena Ortuño, amb la seua col·lecció de tèxtils Treasure Hunter, un habitacle ple d’aventures, misteri i minuciositat on el client se sent com un vertader cercador de tresors. El segon premi va ser per a Nerea Alcaraz, amb el seu treball Gandia, una habitació convertida en la mar, relaxant, sensible i esperançadora, on el relax està assegurat.

Pilar Blasco, directora de l’Escola, i Diana Ortiz, coordinadora d’aquests Estudis Superiors, han felicitat a tot el grup que va participar en aquest projecte el passat curs i ha animat al futur alumnat al fet que es continuen fent treballs tan interessants com aquest.

 

Scroll to Top